Nanaghazali's FotoPage

By: nana ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 5-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BBQ dinner dan cabutan bertuah

kite kat sini nih bole menang hadiah tak?
hadiah ape yg susah sgt nak bukak nih
calling once,calling twice..gooonneee !!!
View all 20 photos...


Thursday, 1-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

jom la balik..takan nak tido kat sini
laa..belum apa2 mata dah lelap
yehh..dah malam
View all 7 photos...


Wednesday, 31-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
masih semasa sanding

ini org saye yg punye
kalau laki saye nakal,saye akan rembat die ngan bunge nih
masih ade jerebu kat kl nih
View all 7 photos...


Friday, 26-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis persandingan

The invite
Pengantin yang kaya senyuman ....
Sorry dear, tak de de gambar yang tak senyum ...
View all 13 photos...


Thursday, 25-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akad Nikah

Almost ready for the big moment ...debaran ....
Ketibaan di masjid .. apasal ayong yang nampak takut???
Alamak ... mana 'sayang" ni .. tak sampai sampai lagi ...
View all 17 photos...
Majlis akad nikah telah dilangsungkan pada 18 Ogos 2005 di Masjid Wilayah. A very very nice place to hold an akad nikah. The masjid was very majestic ..... see for yourselves ..... enjoy the captures ..... Ada sikit lagi gambar yang nak upload for akad nikah .. nanti yek ..berpinau bijik mata ...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net